překlad do CZ
překlad do CZ překlad do SK překlad do ENG překlad do DE překlad do HU překlad do PL překlad do RU

ZELÍ PEKINGSKÉ - Concord F1 - 50s

Přejít do eshopu prodejce kvetiny-chudejova
30 ( 1,09 € )
Skladem

obsah balení 50s. středně pozdní až pozdní odrůda pro letní a podzimní sklizně. Rostliny jsou středně vysoké, habitus polovzpřímený. Listy má středně dlouhé, úzce obvejčité s okrouhlým vrcholem, středně bublinaté, středně až tmavě zelené. Hlávka je nízká až střední, na podélném řezu elipsovitá, středně uzavřená, se zeleným vrcholem a zašpičatělým vnitřním košťálem. Pro pěstování pekingského zelí jsou nejvýhodnější humózní p ... číst více

Množství
VLOŽIT DO KOŠÍKU
  • Popis produktu
  • Komentář
  • Dotaz
  • O eshopu

Detail

obsah balení 50s. středně pozdní až pozdní odrůda pro letní a podzimní sklizně. Rostliny jsou středně vysoké, habitus polovzpřímený. Listy má středně dlouhé, úzce obvejčité s okrouhlým vrcholem, středně bublinaté, středně až tmavě zelené. Hlávka je nízká až střední, na podélném řezu elipsovitá, středně uzavřená, se zeleným vrcholem a zašpičatělým vnitřním košťálem. Pro pěstování pekingského zelí jsou nejvýhodnější humózní půdy s dobrou vodní kapacitou a pH 6 - 6,5. Nejsou vhodné kyselé půdy. Vzhledem ke krátké vegetační době vyžaduje dobrou zásobu přístupných živin v půdě. Pěstujeme převážně pro podzimní sklizeň s doporučeným výsevem kolem 15. července. Můžeme vysévat přímo nebo předpěstovat sadbu. Při jarních výsevech je nebezpečí předčasného vybíhání do květu, zvlášť při nízkých jarovizačních teplotách. Nebezpečí vykvétání můžeme při tomto způsobu pěstování minimalizovat předpěstováním sadby při vyšší teplotě (20o C) až do stadia 8 - 10 pravých listů. Sadbu neotužujeme!    v 1g 200 - 300 semen

Tato stránka používá cookies, aby mohla uchovávat informace ve vašem počítači. Některé cookies zajišťují správnou funkci těchto stránek, jiné nám pomáhají vylepšovat stránky tím, že nám dovolí nahlédnout, jak jsou stránky používány. Tím, že tyto stránky dále používáte, dáváte svůj souhlas s použitím cookies.