15 Oct

Bydlení s hypotékou


Je opravdu hodně lidí, kteří chtějí bydlet, a to ve svém bydlení, protože mnoho lidí, například jako já, tak nechtějí bydlet v nájmu. Mě by se opravdu nelíbilo, kde bych třeba dvacet nebo třicet let platila nějaký nájem a potom třeba kdybych tam bydlela i třeba dalších čtyřicet nebo padesát let. To potom by mi ten byt neříkal nikdy pane. V dnešní době si ale můžete pronajmout také veliký dům se zahradou. Veliký dům se zahradou a také s bazénem anebo také ještě tam můžete mít místo pro nějaká zvířata. Takhle to má moje teta. Moje teta si pronajala opravdu veliký statek, kde platí dvacet pět tisíc korun měsíčně, ale má to také s energiemi, takže podle mého názoru to není tak úplně moc, protože ona si tam do dvou místností dala dva nájemce, kteří právě studují.

S penězmi dokážete cokoliv.

Taky také přispívají na domácnost, takhle to dělá opravdu hodně lidí a já si myslím, že takhle společné bydlení a sdílené bydlení může být také skvělou volbou. Pokud lidé chtějí bydlet, ale chtějí také ušetřit peníze. Pak jsou tady ti, kteří lidé ale raději si vezmou hypotéku jako například nebankovní hypotéku https://nebankovnihypoteky.net/nebankovni-hypoteky/, aby právě mohli mít vlastní bydlení. A nebankovní hypotéku si například vezmou také na byt nebo také nebankovní hypotéku mohou mít na velký dům. Anebo klidně i náš statek. Tohle záleží už pouze opravdu jenom na vás, jak vy se rozhodnete, nebo co pro vás bude nejvíce ideální.

Peníze na bydlení se vyplatí.

Abych se vám přiznala, tak já sama za sebe bych určitě si vzala nebankovní hypotéku na nějaký malý domeček, třeba jenom kde jsou tři nebo čtyři místnosti. Ale opravdu bych nechtěla bydlet někde v nájmu anebo v bytě, i kdyby ten byt byl na hypotéku. Já mám totiž ráda, že když vylezu někde ve dveřích anebo z balkonových dveří, takže tam mám všude okolo přírodu. Tohle se mi vážně líbí, takže jsme si s partnerem řekli, že jednoho dne se oba přestěhujeme na vesnici, kde si vezmeme na hypotéku nějakými menší domeček anebo menší statek, protože chceme chovat králíky a také slevy. Uvidíme, co nám osud přinese a budeme doufat, že nebankovní hypotéka nebude složitá.